Het team achter Watch-E

Watch-E is een echte netwerkorganisatie waarin oprichtster Barbera van der Hoek samenwerkt met diverse vakspecialisten. Hierin houden we elkaar scherp op veranderingen in de behoeften van onze klanten en de technologische ontwikkelingen. Maakt u kennis met:

 

Barbera van der HoekBarbera van der Hoek – directeur/eigenaar

“Het is voor mij elke keer een uitdaging om bij een productontwerp het doel en de doelgroep scherp op het netvlies te houden. Mijn doel is steeds een bijdrage te leveren aan de energietransitie die zo ontzettend nodig is voor onze toekomstige generaties.”

 

Daniella Theunissen

Daniella Teunissen – marketeer

“Bij Watch-E zijn we in staat verder te denken dan de techniek. Vanuit de positie van de gebruiker én de professionele beheerder denken we terug naar de ondersteuning die er nodig is. Zowel in de applicatie als daaromheen.”

 

 

Sakir software ontwikkelaar monitoring NOMSakir Bayram - software ontwikkelaar

Applicatie & Software Ontwikkelaar van Watch-E. 

 

 

 

 

Luuk van DrielLuuk van Driel – sales support

“Bij Watch-E zijn wij alert op wat er in de dynamische energiemarkt gebeurt. Wij maken behulpzame applicaties met ondersteunende materialen die personen, van jong tot oud, op weg helpen met deze nieuwe ontwikkelingen en regelgevingen.”

 

Mick Koopman

Mick Koopman - grafisch ontwerper

“In samenwerking met opdrachtgever Watch-E ontwikkelde ik de interface 'mijnenergiebundel.nl'; een handige interface die gebruikers in staat stelt hun energie- en geldstromen eenvoudig te monitoren. Zoiets moet natuurlijk op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Met een fris logo en een eenvoudige website zijn de eerste stappen gezet.”

 

Helga webdesign Helga Vos - webdesign