Nieuws & artikelen

Publicatie:

Lees hier het volledige artikel over de voordelen van Plug & Play aanlevering en monitoring met Mijnenergiebundel:

Publicatie:

Ook in Duitsland stijgt de interesse voor onafhankelijke en robuuste monitoring van energiezuinige woningen. Op het Duitse platform Home&Smart verscheen onlangs een artikel over Mijnenergiebundel.

Publicatie:

Onderstaand het artikel over de voordelen van objectieve monitoring met Mijnenergiebundel in het vakblad Klimaat & Sanitair (K&S). Lees over de strikte voorwaarde rondom monitoring binnen de EPV-wetgeving en hoe wij omgaan met privacygevoelige meetgegevens.

 

Publicatie:

Hogere hypotheek voor NOM-kopers

Publicatie:

Bewoners hebben op meerdere momenten behoefte aan ondersteuning bij de bewoning van hun zeer energiezuinige 0-opdemeter of BENG-woning en beheersing van de energiehuishouding.

Publicatie:

Groeiende markt

Steeds meer NOM-EPV-woningen worden uitgerust met meetapparatuur om de jaarlijkse toetsing op basis van de EPV-wetgeving te kunnen uitvoeren. TMX en Watch-E hebben inmiddels in korte tijd tientallen woningen voorzien van  hard- en software van Mijnenergiebundel™.

Publicatie:

Er is een aantal spelregels waar een woning aan moet voldoen wilt u als woningcorporatie gebruik maken van de "Energie Prestatie Vergoeding" (EPV). Weet u welke, soms technische, regels en voorwaarden dit zijn? En welke voorwaarden dit stelt aan uw eigen organisatie?

Publicatie:

Eind 2016 heeft Watch-E een nieuwe ketenpartner gevonden in TMX. TMX levert de hardware en communicatie voor Mijnenergiebundel, de EPV-manager waarmee garantiepartijen hun EPV-portfolio kunnen monitoren en bewaken.

Publicatie:

Bent u actief in de energiemonitoring van EPV- en 0-opdemetermarkt, heeft u plannen in die richting, of doet u mee aan een aanbesteding? Kom dan op donderdag 9 februari naar de BouwBeurs. Maak een pitstop in het Beatrixgebouw voor een info-sessie over energiemonitoring van EPV-woningen.

Publicatie:

Ingrid Pierik, beleidsadviseur techniek van Wonion, vertelt aan de hand van onderstaand interview haar ervaringen met Mijnenergiebundel:

Publicatie:

De Energieprestatievergoeding (EPV) is 1 maand bij wet goedgekeurd en lonkt naar toepassing in de praktijk. Woningcorporaties en bouwers buigen zich nu over de vraag wat het verschil is tussen monitoring van woningen die onder EPV dan wel met NOM-Keur worden opgeleverd. Een korte uitleg.