Watch-E voor prestatie-monitoring waarop u kunt bouwen

Watch-E biedt end-to-end energie-prestatiemanagement van EPV/NOM en zeer energiezuinige woningen. Van meting tot (EPV)-rapportages, van analyses tot benchmarking, van alerts tot bewonersbegeleiding. 

 

Neem contact met ons op

 

 

Watch-E houdt de woning betaalbaar en comfortabel

Watch-E biedt zowel woningcorporatie, bouwbedrijf, installateur en eindgebruiker een totaaloplossing van hard- en software om actueel inzicht te krijgen in de energieprestaties van de woning. Het systeem is geschikt voor prestatiemonitoring van het Nul-op-de-meter (NOM) woningportfolio en voor Bijna Energieneutrale woningen (BENG). Dit systeem maakt inning van de Energie Prestatie Vergoeding (EPV) mogelijk en de bewaking van NOM-keur en SWK-prestaties. 

Door het tijdig signaleren en anticiperen kunnen problemen in opwek,  huishoudelijk of gebouwgebonden energieverbruik gevonden, bijgestuurd of opgelost worden. Zo voorkomen we onaangename financiële verrassingen voor  bewoners en andere betrokken partijen.

NOM/EPV woning

Het gemak van een veelzijdig platform


gebruikersvriendelijke energieprestatie monitoring applicatie

Het gemak van een veelzijdig platform

Het gebruikersvriendelijke systeem geeft inzicht in energieprestaties voor de eindgebruiker én een compleet beheerplatform voor garantiepartij  en portfolio eigenaar. De bewonersapplicatie Mijnenergiebundel toont eenvoudig en overzichtelijk de actuele opwek en verbruiksgegevens inclusief tips en is beschikbaar via website, smartphone en tablet.

Mijnenergiebundel biedt naast monitoring ondersteuning in de bewonerscommunicatie in de vorm van gebruikshandleidingen, bewonersbijeenkomsten, (individuele) energiecoaching en een geautomatiseerd bewustwordingsprogramma voor huishoudens.

De zekerheid van betrouwbare hardware

De zekerheid van betrouwbare hardware

Watch-E biedt eenvoudige en veilige toegang tot transparante en actuele data. Het systeem is onafhankelijk van installateur en/of aanbieder van klimaatinstallaties. Hiervoor leveren wij complete hardware-sets voor het uitlezen van de energieparameters, die snel en eenvoudig (Plug&Play) bedraad geïnstalleerd kunnen worden. De datacommunicatie is afgeschermd van het openbare internet. Zodat we zeker weten dat alle data beveiligd en goed doorkomt voor een betrouwbare bewaking van de installaties.

Mijnenergiebundel is toepasbaar in alle (energiezuinige) woningen, echter vooral op maat gemaakt voor BENG/NOM/EPV-woningen. Alle binnen de EPV-wetgeving en NOM-Keur vereiste parameters zijn beschikbaar in de applicatie en in de beheeromgeving.


End-to-end oplossing voor zekerheid over NOM/EPV

Onze producten

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bel 085 130 32 66